The next generation

Gave dingen bedenken, ontwerpen en bouwen, om daarmee
bedrijven te laten groeien en onze klanten en uw bezoekers
blij te maken; dat is onze passie!

De simpelste oplossing is vaak de beste. En dingen simpel maken, daar blinken we in uit.

We are the crazy ones. Een hecht team professionals uit het digitale tijdperk met verstand van techniek én business. Onder de juiste omstandigheden komt de unieke skillset van ieder van ons optimaal tot zijn recht. Dankzij onze mix van talenten weten we onze klanten altijd te verbazen.

Work smarter

not harder.

Wij presteren het best als we ons creatieve brein in alle vrijheid te werk kunnen laten gaan. Het op de vrije loop laten van je creativiteit en “de nerd uithangen” krijgen bij ons volop de ruimte. Dat is geen gimmick. Want ookal kan een oudere generatie zich dat niet voorstellen; voor “ons” werkt dat écht.

Vrijheid is het geheime ingrediënt van onze menselijke prestatie. Want als je goed in je vel zit, en je brein er mag zijn, komt het beste in je naar boven. Daarom streven wij naar ultieme vrijheid om daarmee te slagen.

Vrijheid betekent dat we er voor kiezen om individuele overtuigingen en dogma’s te laten varen. Dat we de ruimte vragen, krijgen en nemen om ogenschijnlijke limieten op te rekken. En dat we voldoende aandacht schenken aan ons persoonlijke welzijn.

Als we daar in slagen ontstaat er een opwaartse spiraal, waarop alle partijen meeliften. Een grotere impact, blije mensen en betere prestaties.

Great work cannot happen without
passion, intelligence and -above all-
personal commitment.

History

SEVEN27MEDIA bestaat alweer 4 jaar. Op de kaart zijn we een nieuwkomer, maar in deze jaren hebben we een onverwacht grote stempel weten te drukken. Dat komt onder andere doordat we werken voor grote klanten met een miljoenenbereik, die wij ze in de meeste gevallen stiekem ook bezorgd hebben…

We zijn dus een ‘sleeper’ zoals men dat in de automotive zo mooi zegt. Stil aan de buitenkant, maar een performance machine van binnen.

2019
Eerste website gerealiseerd in opdracht van een klant.

2019
Eerste betalende klant.

2019
Oprichting bij de KvK.

2020
Eerste betaalde webshop gerealiseerd met deels een hand coded framework.

2020
Eerste project als ingehuurd project manager.

2021
eerste 20 klanten geholpen. Vanaf dat moment doorlopend ingehuurd.

2022
Verhuizing naar Drenthe en overdracht naar nieuwe directeur.

 

51% business en 49% fun

Wij bouwen websites.

We websites voor zeer uiteenlopende klanten. Hoe we dat ook voor jou kunnen doen, dat lees je hier:

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de besten in ons vak, waarmee we samen het universum gaan veroveren.

Scroll naar top